22.3.16

Βελτιώσεις Malossi για SYM Citycom 300ie


Σας παρουσιάζουμε προϊόντα Malossi για το δημοφιλή SYM Citycom 300ie.

Variator Malossi Multivar 2000














Το variator είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή και πολύ εύκολο στην εξατομίκευση. Είναι ειδικά σχεδιασμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή. Με ένα τέτοιο variator το scooter λειτουργεί σε πιο υψηλές στροφές με μεγαλύτερη σπιρτάδα και προθυμία στο άνοιγμα του γκαζιού που δεν θα είχατε ποτέ με το γνήσιο variator. Αυτό ακριβώς ήταν που ήθελαν να καταφέρουν οι τεχνικοί της Malossi.

Σετ Ελατήρια Φυγοκεντρικού Malossi











Αγωνιστικά ελατήρια για original σιαγώνες φυγοκεντρικού MALOSSI FLY αλλά και DELTA. Τα ελατήρια είναι από επισκληρημένο carbon ατσάλι με υψηλό όριο ελαστικότητας και προστατεύονται από υψηλές θερμοκρασίες μέσω της ειδικής βαφής τους. Το διαφορετικό τους χρώμα καθορίζει την σκληρότητα του κάθε ελατηρίου και στις πόσες στροφές θα ανοίξει.



ΣιαγώνεςΦυγοκεντρικού Malossi


Οι σιαγώνες έχουν υλικό τριβής χωρίς αμίαντο και πατενταρισμένο σύστημα ρύθμισης το οποίο μεταφέρει τις υψηλές στροφές του κινητήρα χωρίς πατινάρισμα, δίνοντας έτσι εξαιρετική επιτάχυνση από στάση. Εκτός από αυτό, χρησιμεύει πολύ και στην έξοδο από κλειστές στροφές, εκεί που η ταχύτητα του οχήματος μειώνεται σημαντικά. Οι Maxi Delta σιαγώνες φυγοκεντρικού προσφέρονται με ένα σπορ σετάρισμα. Διατίθενται επίσης διάφορα εξαρτήματα για να καταφέρετε τις πιο εξατομικευμένες ρυθμίσεις σε όλο το φάσμα των στροφών.

Σετ Μπίλιες Φυγοκεντρικού Malossi

Οι μπίλιες φυγοκεντρικού της MALOSSI προορίζονται για MALOSSI αλλά και OEM variators. Χρησιμοποιούνται για να ρυθμίσετε την σχέση μετάδοσης στο scooter καταφέρνοντας να ισορροπήσετε μεταξύ τελικής ταχύτητας και επιτάχυνσης. Όσο πιο ελαφριές είναι οι μπίλιες τόσο πιο κοντή είναι η μετάδοση και αντίστροφα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9222776.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...