26.6.14

Αλυσίδες Κίνησης Μοτοσυκλέτας για Yamaha XT 660 R/X


Σας παρουσιάζουμε όλες τις προτάσεις της εταιρίας μας για αλυσίδα κίνησης για το δημοφιλής Yamaha XT 660 R/X. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα από τις εταιρίες D.I.D και JT. Η σειρά εμφάνισης είναι από την φθηνότερη προς την ακριβότερη.

JT 520 HDR:

Νέα αλυσίδα της JT χωρίς στεγανοποιητικά τσιμουχάκια η οποία προορίζεται κυρίως για χωμάτινα μοντέλα μπορώντας όμως να υπερκαλύψει και τις ανάγκες μοτοσυκλετών ήπιας ιπποδύναμης. Διακρίνεται από την ανθεκτικότητά της και την άριστη σχέση ποιότητας τιμής.


JT 520 HDR G&B:


Νέα χρυσή αλυσίδα της JT χωρίς στεγανοποιητικά τσιμουχάκια η οποία προορίζεται κυρίως για χωμάτινα μοντέλα μπορώντας όμως να υπερκαλύψει και τις ανάγκες μοτοσυκλετών ήπιας ιπποδύναμης. Διακρίνεται από την ανθεκτικότητά της και την άριστη σχέση ποιότητας τιμής.


JT 520 X1R:


Η νέα X ring αλυσίδα της JT είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς για την επίτευξη του πιο υψηλού αποτελέσματος και χαρακτηρίζεται από μεγάλη ανθεκτικότητα. Είναι κατάλληλη για όλες τις σύγχρονες μοτοσυκλέτες. Σαν Χ ring αλυσίδα που είναι διαθέτει πολύ μεγαλύτερη αντοχή απέναντι στις O-ring αλυσίδες λόγω του σχήματος που έχουν τα στεγανοποιητικά τσιμουχάκια. Το ειδικό σχήμα τους σχήμα συγκρατεί πολύ περισσότερο λιπαντικό γράσο το οποίο με την σειρά του λιπαίνοντας καλύτερα την αλυσίδα επιμηκύνει την διάρκεια ζωής της. Διαθέτει άριστη σχέση ποιότητας τιμής.


D.I.D 520 DZ:


Αλυσίδα χωρίς τσιμουχάκια λίπανσης. Ελαφριά και σε ελκυστική τιμή είναι κατάλληλη για βόλτες στο βουνό αφού η απόδοσή της παραμένει υψηλή. Είναι διαθέσιμη με μαύρο εσωτερικό πλακάκι και χρυσό εξωτερικό.


JT 520 X1R G&B:


Η νέα χρυσή X ring αλυσίδα της JT είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς για την επίτευξη του πιο υψηλού αποτελέσματος και χαρακτηρίζεται από μεγάλη ανθεκτικότητα. Είναι κατάλληλη για όλες τις σύγχρονες μοτοσυκλέτες. Σαν Χ ring αλυσίδα που είναι διαθέτει πολύ μεγαλύτερη αντοχή απέναντι στις O-ring αλυσίδες λόγω του σχήματος που έχουν τα στεγανοποιητικά τσιμουχάκια. Το ειδικό σχήμα τους σχήμα συγκρατεί πολύ περισσότερο λιπαντικό γράσο το οποίο με την σειρά του λιπαίνοντας καλύτερα την αλυσίδα επιμηκύνει την διάρκεια ζωής της. Διαθέτει άριστη σχέση ποιότητας τιμής.


D.I.D 520 V O'Ring:


Εξαιρετική Value for money αλυσίδα O’ ring αποδεδειγμένης χρηστικής αξίας τώρα ξανά διαθέσιμη μόνο σε 520 βήμα και μαύρο χρώμα. Άριστη σχέση ποιότητας τιμής.


D.I.D 520 VX:


Η νέα σειρά VX αλυσίδων προσφέρει 7% μεγαλύτερη ακαμψία από την προηγούμενη VM καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις σύγχρονες απαιτητικές μοτοσυκλέτες. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.


D.I.D 520 VX G&B:


Η νέα σειρά VX αλυσίδων προσφέρει 7% μεγαλύτερη ακαμψία από την προηγούμενη VM καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις σύγχρονες απαιτητικές μοτοσυκλέτες. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα στο εξωτερικό πλακάκι και χρυσό στο εξωτερικό πλακάκι.


D.I.D 520 ZVM-X G&G:


10% μεγαλύτερη αντοχή από την προηγούμενη σειρά ZVM. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Μειωμένος στο μισό ο συντελεστής τριβής συγκριτικά με μια O-ring αλυσίδα. Διαθέσιμη σε χρυσό εσωτερικό και χρυσό εξωτερικό πλακάκι. Ιδανική για μετατροπή βήματος.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...